• Eurokarbon d.o.o.

Vrhunski i naše! - Karbon na akciji Kupujmo Hrvatsko!


Osjećamo veliku čast promovirati vlastiti brand Karbon (zajedno s vlastitim brendom - Ethno Croatia) putem najpoznatije nacionalne akcije "Kupujmo hrvatsko"s zajedničkim ciljem promocije i razvoja prosperitetnog i konkurentnog hrvatskog gospodarstva, na dobrobit društva u cjelini.

Hrvatska raspolaže sa velikim kulturnim, prirodnim i gospodarskim dobrima - od bogate tradicije, preko magične prirode do obilja resursa. Uz zemlju vrhunskih sportaša, Hrvatska je i zemlja kvalitetnih proizvoda koji se mogu natjecati na globalnom tržištu.

Uspjeh jednog društva mjeri se u njegovom proizvodu, a to najbolje prikazuje Karbon sa bogatom povijesti proizvodnje u Hrvatskoj. Današnji pogon na Blatu uspješno proizvodi gotovo cijeli asortiman - od kreda do glinamola.

Karbon uspješno odoljeva zubu vremena i živo je sjećanje u mislima naših baka, očeva, ali i djece kroz ljepila Karbofiks i glinamola.

Cjelokupni Karbon asortiman pogledajte na sljedećem linku.

#Eurocomdoo #Eurokarbondoo #Hrvatskaproizvodnja #Karbon #Kemijskaindustrija #zagreb #tempere #pastele #vodeneboje #glinamol #ljepilo #flomasteri #drvenebojice #krede #hlapić #tuš #tinta #vosak #pečat

4 views0 comments