1932.

2020.

Karbon ima velik broj prijatelja, a jedan od njih zasigurno ste i Vi!
Izdvojeni artikli
Kategorije proizvoda
O nama

Nekoliko desetljeća  proizvodno - tržišnog iskustva, znanja i tradicije ugrađeni su u Karbon proizvode koji su prilagođeni potrebama i edukaciji likovnog obrazovanja u predškolskom odgoju i školama, te za hobi i profesionalno slikarstvo.

 

Kvalitetni Karbon proizvodi postali su sinonim za boje, ljepila i školski i uredski pribor!

 

"Karbon ima velik broj prijatelja, a jedan od njih zasigurno ste i vi, a da to možda niste niti znali! Vjerojatno ste u vrtiću ili kod kuće još kao dijete od Karboplasta, Euroglinamola izrađivali životinje ili bojali vodenim bojicama. Kasnije u školi, učitelji su vas učili kako se Karbon kredom pišu velika i mala slova i brojevi. Zar vas i danas miris Karbofiksa ne podsjeća na miris gorkog badema, na djetinjstvo? Sada kada ste odrasli trajne dokumente možda pečatite Pečatnim voskom."

Kronološki zapis o nastanku prepoznatljive kemijske industrije Karbon čiji se vremenski slijed bilježi još od davne 1932. godine:
 

Online narudžba na web shopu www.eurocom.hr

Od 2016. godine EuroKarbon dio je Eurocom grupacije te uz razvoj vlastitih robnih marki nudi i usluge cjelokupnog procesa razvoja prema potrebama i željama naših partnera!
Imate pitanja ili trebate pomoć?
Kontaktirajte nas!

Uspješno smo zaprimili Vašu poruku!